Houten carport

Een houten carport is een veelgevraagd product. Naast de functionele eigenschappen van de carport, geeft een houten carport een fraai aanzicht naast de woning. Een aanbouw carport of een carport aan huis is dan ook zeer gewild. Daarbij heb je de keuze om de carport gedeeltelijk dicht te maken met wanden of om hem juist compleet open te houden. Bij Bulko creëer jij je eigen carport. Van het fundament, tot de gevelbekleding en het dak. Ook een carport met houten schuur en / of garage behoort tot de mogelijkheid.

Lees meer

Carport bouwen

Een carport beschermt de auto, boot of caravan tegen weersinvloeden als wind, regen en zon. Bovendien voegt een carport waarde toe aan je woning. Daarom is het ook niet gek dat de bouw van houten carports door blijft gaan. Door de maatwerkoplossingen is voor iedere situatie een carport te bouwen. Of je nu een carport met zadeldak, plat dak, schilddak of juist een kapschuur carport wenst, wij realiseren het op maat. Ook de keuze in materiaalgebruik is zeer divers. De meest voorkomende houtsoorten voor het bouwen van een carport zijn: Douglas, Vuren, Thermowood Vuren, Eiken en Red Cedar. De levensduur van iedere houtsoort, is afhankelijk van de behandeling en van de duurzaamheid. Bekijk hiervoor de materialenpagina.

Carport aan huis

Wil je de auto beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel? Dan is een carport aan huis of aanbouw carport de ideale oplossing. Naast bescherming van de auto tegen weersinvloeden, geeft de carport constructie zekerheid van een optimale bewegingsruimte en aansluiting op je huis. We kunnen de carport tegen vrijwel elk gebouw aanbouwen, mits goed belastbaar. Het type carport is er vaak één met plat dak, waardoor vergunningsvoorschriften gunstig of zelfs niet eens nodig zijn. Het bouwen van een carport aanbouw aan de voorzijde tegen de woning, vergt vaak wel een vergunning. Houd hier dus rekening mee. Wij helpen graag met het aanvragen van een vergunning.

Op de website hebben wij gekozen om de carports op te delen in drie vierkante meter subcategorieën. Dit om onze bezoekers een inschatting te geven in de groottes van de carports. Wens je de carport in een (compleet) andere afmeting, vorm of met graag gebouwd met andere materialen? Maak het kenbaar en wij maken een maatwerk offerte.

Bekijk de carports en laat je inspireren.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!