Vraag je offerte op maat aan

Houten bergingen

Voor onze houten bergingen biedt Bulko maatwerk oplossingen, mede omdat er een verscheidenheid aan mogelijkheden is. Een houten berging kan meerdere functies hebben, zoals het opbergen van spullen, het uitoefenen van je hobby, een klusruimte, maar ook voor het stallen van fietsen, speelgoed, auto's (mits mogelijk) en ga zo maar door.

Veelvoorkomend is een berging in combinatie met een overkapping met plat dak. Ook is een aanbouw berging in trek, welke bevestigd is aan de zijkant van een woning. De aanbouw berging dient vaak ten behoeve van het opslaan van tuinspullen of fietsen en is een uitbreiding aan de woning. De aanbouw berging kan bevestigd worden door middel van een knelstrip (niet geheel waterdicht) of aan de hand van een loodslab (waterdicht, door vrezen in de muur). Bij een knelstrip bestaat de kans dat er nog enige water langs sijpeld en is zeker voor bijvoorbeeld een aanbouw in het huis zelf niet gewenst. Laat je inspireren door onze bergingen op maat of lees verder. 

Lees meer

Prefab berging & blokhut op maat

De ene houten berging is de andere niet. Ben je op zoek naar een houten berging of blokhut op maat die niet hetzelfde is dan alle anderen? Schuine vormen, verschillende rondingen en bijzondere dakvormen zijn onder andere mogelijk. Dit kan ideaal zijn voor als je een tuin hebt die niet geheel recht is en loze ruimtes bevat. Met een schuine berging valt de loze ruimte uitstekend op te vullen en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de tuin. 

Werkwijze

Nadat er een akkoord is op de prijs en de adviseur op locatie is geweest, gaat onze werkvoorbereiding de situatie in kaart brengen. Zij gaan aan de slag met de werk(tekeningen), tekenen aanzichten en werken verder alle details uit om de prefab elementen er uit te trekken. De productie produceert de prefab elementen die op de bouwplaats makkelijk als één geheel gemonteerd worden. Wij zijn dan ook van mening dat sterk contact met de klant, een goed advies en vakmanschap leidt tot jouw ideale berging. Doordat wij de situatie kennen, kunnen wij de berging zo monteren dat de tuin optimaal wordt benut.

Referentie
Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie
Referentie

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!