Lasita Maja blokhutten (geleverd als bouwpakket)

Met een Lasita Maja blokhut haal je een modern type blokhut met een robuuste uitstraling voor in de tuin. De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt. Een blokhut in je tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienen als opbergruimte, als extra leefruimte of als hobbyruimte. De Lasita Maja lijn heeft een uitgebreide collectie bestaande uit blokhutten en tuinhuisjes, waardoor het mogelijk is om een blokhut met luifel of een blokhut met overkapping aan te vragen. De blokhutten worden gemaakt van Scandinavisch Vurenhout (of Noord-Europees), waarbij het hout naar wens groen geïmpregneerd of gespoten kan worden (in de kleuren wit RAL 9010, lichtgrijs RAL 7047 en antraciet RAL 7043).

Wij bieden hieronder een aantal blokhutten, maar dit is slechts een gedeelte van de Lasita Maja collectie. Nieuwsgierig naar de gehele collectie? Neem contact met ons op. Alle blokhutten worden geleverd als bouwpakket! De blokhutten zijn al (gratis) geleverd binnen 4-7 weken tegen een zeer scherpe prijs! Bij elk product staat een specifieke omschrijving zoals de blokhut geleverd gaat worden.

Blokhut op maat

Liever een blokhut op maat? Bulko kan jou blokhut bouwen, welke geheel naar eigen wens samen te stellen is. Wij kunnen bijvoorbeeld een Douglas blokhut of Douglas tuinhuis met overkapping voor je leveren en komen monteren op locatie. Daarbij bepaal je zelf de fundering, het type hout, kozijnen, het type dak / dakbedekking en kun je de afmetingen tot op de centimeter nauwkeurig bepalen. Bij onze maatwerk blokhutten en tuinhuisjes komen wij ten alle tijde de blokhut zelf monteren op locatie. Wens jij een perfect passende blokhut voor in jouw tuin? Neem contact op met onze verkoopafdeling per e-mail, telefoon of middels de chat.

error: Content is protected !!