Vraag je offerte op maat aan

Houten overkappingen

Wie heeft er nou geen houten overkapping? Juist, een heleboel mensen al wel, maar ook een gros nog niet of waarbij de overkapping aan vervanging toe is. Een houten overkapping is niet voor niets het meest gebouwde houten bouwwerk en kan bij Bulko volledig naar wens worden samengesteld. Tegenwoordig beschikken de meeste tuinen over een terrasoverkapping of overkapping voor in de tuin, in vele verschillende soorten en maten. Vaak beschikken de overkappingen over een plat dak, wat enerzijds komt door de bestemmingsregels van de gemeente in verband met de hoogte restricties. Anderzijds is het een persoonlijke smaak en willen veel mensen de overkapping bescheiden houden. Mocht je een meer landelijke tuin hebben, is een zadeldak of kapdak overkapping een mooie uitkomst. Laat je inspireren door onze overkappingen!

Lees meer

Tuinhuis met overkapping

Overkappingen worden vaak in combinatie gebouwd met een berging, schuurtje of tuinhuis. Een tuinhuis met overkapping is dan ook een veel gevraagd product, waarbij het verblijf over meerdere functies beschikt. De functie van een tuinhuisje kan zijn om het te gebruiken als klusruimte, werkruimte, opbergruimte of voor het opslaan van tuinspullen. In combinatie met een overkapping, waar tijdens lange zomerdagen en in de avonden heerlijk vertoefd kan worden, is het bouwwerk extreem populair. Ook is het mogelijk om de overkapping gedeeltelijk of geheel af te dekken met glazen schuifwanden. Met bijvoorbeeld een (ingebouwde) kachel is het mogelijk om ook op koudere avonden heerlijk ''binnen'' te genieten.

Staat je model er niet tussen? Geen probleem. Bulko is een maatwerk bedrijf en realiseert alles precies zoals jij dat wenst. Eigen inbreng, te denken valt aan schets(en) of tekening(en), zijn van harte welkom! Onze verkopers geven je een gedegen advies en denken met je mee voor de meest ideale overkapping in jouw situatie.

Referentie
Referentie
Referentie
Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!