Vraag je offerte op maat aan

Houten gastenverblijven

Houten gastenverblijven zijn razend populair en de vraag er naar blijft groeien. Gastenverblijven zijn er in vele verschillende soorten en hebben door de jaren heen verschillende benamingen gekregen. Zo kan een gastenverblijf worden gebruikt als bed & breakfast (B&B), poolhouse en guesthouse. Het meest populair is een (B&B) verblijf. Vaak is een B&B geplaatst bij een bestaande woning op een ruim perceel. De eigenaar van de B&B woont vaak zelf rondom het verblijf. Verder bevinden zich vaak in de nabij gelegen omgeving toeristische trekpleisters en/of een mooie bosrijke omgeving. Laat je inspireren door onze luxe gastenverblijven!

Lees meer

Gastenverblijf bouwen

Met een gastenverblijf creëer je meer leefruimte bij een woning. Een gastenverblijf vergt een investering, maar vervolgens kan er goed aan verdiend worden. Mocht je het verblijf niet meer willen gebruiken als gastenverblijf? Dit kan natuurlijk. Het voordeel is dat de ruimte later zelf bijvoorbeeld gebruikt kan worden als tuinkantoor, kantoor aan huis of zelfs als mantelzorgwoning. Een gastenverblijf kent dan ook alle gemakken van dien. Waar ga ik mijn gastenverblijf bouwen? Wij kunnen helpen om te kijken waar je kan en mag bouwen. Over het algemeen is een vergunning noodzakelijk voor het bouwen van een verblijf. Wij helpen je dan ook van A - Z, van vergunningsaanvraag tot oplevering. Natuurlijk dien je wel een stuk grond beschikbaar te hebben om op te bouwen. Realiseer jouw droom gastenverblijf binnen de kortste keren.

Inspireer, informeer en Bulko adviseert!

Laat je hieronder inspireren door een aantal van onze moderne verblijven. Spreekt een model je aan? Neem dan contact met ons op voor het verkrijgen van meer informatie en een gedegen advies. Na het maken van een gerichte prijs n.a.v. je wensen, schets(en) en / of tekening(en), komen wij graag weer telefonisch of middels een afspraak met je in gesprek. Ook komt de adviseur graag een keer langs om de (bouw)locatie te bekijken, zodat wij een beter beeld hebben van de bouwmogelijkheden.

Referentie
Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie
Prijs op aanvraag
Referentie
Referentie
Referentie
Prijs op aanvraag

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!