Vraag je offerte op maat aan

Houten paardenstallen

De bouw van een houten paardenstal dient professioneel te gebeuren, omdat een goed welzijn voor het paard begint bij de bouw, uitstraling en inrichting van de stal. Met een maatwerk stal van Bulko, bepaal je zelf hoe het geheel er uit komt te zien. Zo kunnen de ruimtes bijvoorbeeld ingedeeld worden met een zadelkamer, wasruimte, (meerdere) paardenboxen, dubbele stal een stal met hooiopslag. Wij realiseren eenvoudige (schuil)stallen tot professionele paardenverblijven en paardenstallen.

Lees meer

Paardenstal bouwen

Bij ons zit er verschil tussen een eenvoudige paardenstal bouwen of professionele paardenstal. De levensduur van een professionele paardenstal is dan ook aanzienlijk langer dan een eenvoudige, maar hier zijn ook hogere kosten mee gemoeid. Het verschil zit vooral in de binnenafwerking. Een professionele stal is aan de binnenzijde voorzien van betonplex met professionele paardenboxen en paardenstal deuren. Bij een eenvoudige paardenstal wordt hier bijvoorbeeld een standaard klampdeur gebruikt. Let er daarbij wel op dat een paard een gevoelsdier is en goed in zijn vel zit als het verblijft in een prettige leefomgeving. Daarom zullen wij ook adviseren om te gaan voor een professionele paardenstal, mocht dit in jouw situatie mogelijk zijn.

Stallenbouw

Onze paardenstallen, paardenboxen, schuilstallen en gehele paardencomplexen realiseren wij met de beste zorg en met duurzame materialen. Stallenbouw is een begrip dat al speelt sinds de jaren 90 van de vorige eeuw. Wij leveren aan zowel particulieren als aan manege-houders en verzorgen je paardencomplex van fundering tot aan het dak. Niet alleen in stallenbouw zijn wij gespecialiseerd, maar wij verzorgen het gehele plaatje.


Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!