Chaletwoningen

Een houten chalet of chaletwoning zijn twee termen die al jaren een begrip zijn binnen de houtskeletbouw. Een prefab chalet aan de hand van chaletbouw blijft dan ook nog steeds razend populair. Je bouwt de chalet geheel naar eigen wens en dus ook zo duurzaam als jij dit wenst. In de catalogus hieronder geven wij een beeld van wat de mogelijkheden zijn. Bij Bulko bestaat geen standaard, dus je kunt je woning compleet maatwerk zelf samenstellen, ontwerpen en laten bouwen door Bulko.

Lees meer

Chaletbouw Bulko Nederland

Het begrip chaletbouw heeft de laatste jaren veel furore gemaakt, waardoor we hier tegenwoordig ook de ”chalets” onder kunnen scharen. Bulko Nederland heeft meer dan 20 jaren ervaring in de chaletbouw en gaat voorop in de nieuwste trends op dit gebied. De chalets van zijn afgewerkt met hoogwaardig kwaliteitsmateriaal en voorzien van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. De houten chalet kan volledig gebouwd volgens de normen en woningeisen van het bouwbesluit. Bij Bulko bepaal jezelf welke RC-isolatiewaardes je toepast. Bulko bouwt zowel casco als compleet woonklaar.

Wij onderscheiden ons door de moderne bouwstijl, geometrische vormen, beste energieprestaties en door het gebruik van enorm veel glas en dus veel lichtinval. Heb je een eigen ontwerp chaletwoning? Stuur dit dan mee met de offerte aanvraag, zodat wij met het ontwerp aan het rekenen kunnen. Daarbij informeren en geven wij advies in bijvoorbeeld het gebruik van materiaal, duurzame toepassingen en verdere toebehoren aan je eigen droomwoning!

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Referentie
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Referentie
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag

Bekijk hier onze referentie projecten

error: Content is protected !!