Project ”poolhouse” Nieuw Vennep opgeleverd!

Project ”poolhouse” Nieuw Vennep opgeleverd!

In Nieuw-Vennep is vandaag (07-07-2017) het project ”poolhouse” opgeleverd. Dit prachtige verblijf is voorzien van een kleine living room, badkamer, berging, overkapping en een carport. Binnenkort wordt er ook nog een fietsberging geleverd en gemonteerd, hierover later meer. Het poolhouse geeft de indruk van een heerlijke privé oase, maar dan in eigen tuin! Gepubliceerd: Vrijdag 07-07-2017, 15:45.

Oplevering poolhouse Nieuw Vennep

Dhr. Steenbergen (directeur) heeft vandaag het project ”poolhouse” officieel opgeleverd. De klant is zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat, ondanks dat er nog een paar kleine aanpassingen dienen te worden uitgevoerd. Wanneer de tuin er netjes bij ligt worden opnieuw foto’s gemaakt, die vervolgens geplaatst gaan worden op de website. Zo bestaat er de mogelijkheid om een vergelijkbaar model te bestellen voor in uw eigen tuin. Neem hiervoor contact met ons op, zodat onze adviseurs u te woord kunnen staan.

Over het poolhouse

Het poolhouse heeft een totale afmeting van 13,90 x 7,50 meter (diepte x breedte). Het poolhouse is aan de hand van skeletbouw in elkaar gezet. De gevelbekleding is geventileerd aangebracht en bestaat uit horizontaal Waxed Wood in de kleur zwart. Het dak is voorzien van een Douglas balklaag met daarop Douglas vellinghout, 40 mm PU isolatie en EPDM-folie. De balklaag blijft daarbij in het zicht. De binnenwanden van het geheel zijn bekleed met walls 4 you. Tevens zijn de badkamerwanden voorzien van Fibo Trespo waarbij er in het plafond Agnes one step platen zijn aangebracht. De berging en aansluitende pompruimte is voorzien van multiplex Meranti. Als laatst is de overkapping aan de onderzijde voorzien van 12 millimeter garantplex.

Wanneer de gehele aankleding van de tuin is afgerond, zal er een prachtig totaalplaatje ontstaan. Wanneer de foto’s beschikbaar zijn, zullen wij deze u niet ontnemen. Binnenkort meer..

Wilt u niks missen van de ontwikkelingen en afgeronde projecten van Bulko? Volg onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *