Project recreatiewoning in Oostwold gerealiseerd!

recreatiewoning

Project recreatiewoning in Oostwold gerealiseerd!

In Oostwold (provincie Groningen) is een prachtige recreatiewoning afgerond. Bulko heeft het project op locatie afgeleverd en casco gemonteerd. Het eindresultaat mag er zeker wezen! De woning is voorzien van verticale gevelbekleding in bruin Waxed Wood. De klanten zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Gepubliceerd: donderdag 06-07-2017, 14:25.

Bulko realiseert recreatiewoning ‘Bruine Kiekendief’

Het project de ‘Bruine Kiekendief’ is te vinden op de website van Timbersales. De woning heeft een totale afmeting van 84 vierkante meter. In totaal 12 meter diep en 7 meter breed. Het mooie aan de recreatiewoning is de afwerking met de verticale gevelbeplanking en het schuin lopende dak. De hoogte aan de voorzijde van de woning bedraagt 7,5 meter en de achterzijde 3 meter. De dakplaten zijn goed geïsoleerd en afgewerkt met Aluzink, inpandige EPDM-goot en aluminium daklijsten. De klant heeft er voor gekozen om de woning casco (kaal) te laten leveren en monteren. Bekijk alle recreatiewoningen van Bulko op de website.

Vergunningsaanvraag gemeente Oldambt

Voordat het project definitief doorgang heeft kunnen vinden, moest de gemeente een vergunning afgeven voor het bouwen van de recreatiewoning. Alle rompslomp rondom de vergunning heeft Bulko voor de klant uit handen genomen. Mocht de gemeente geen goedkeuring hebben gegeven voor dit project, was Bulko samen met de klant in conclaaf gegaan om te kijken naar alternatieven. Alles weten over vergunningen of een bestemmingsplan? Informeer bij uw gemeente of neem contact op met ons. Het verschilt per gemeente of u een vergunning of bestemmingsplan nodig heeft. Bekijk ook het bouwbesluit.

Prijs recreatiewoning ‘Bruine Kiekendief’

De Bruine Kiekendief is afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen, wat de uitstraling zeer ten goede komt. De prijzen die Bulko over het algemeen geeft zijn inclusief BTW en montage. Bent u benieuwd naar de prijzen? Informeer vrijblijvend bij ons per telefoon op 0525 74 55 00 of per mail. Op werkdagen heeft u ook de mogelijkheid om ons per chat te bereiken als u zich op onze website(s) bevindt. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Wilt u niks missen van de ontwikkelingen en afgeronde projecten van Bulko? Volg onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *