Start project ”Het schooltje van Dik Trom”

Start project ”Het schooltje van Dik Trom”

Uitgelicht: ”Schooltje van Dik Trom”. Een bijzonder project dat in samenwerking met Stadsherstel Amsterdam en meerdere betrokken partijen wordt uitgevoerd. Het project lag eerst in handen van Jaro Houtbouw (inmiddels failliet verklaard), waarna er besloten is door Stadsherstel Amsterdam om de werkzaamheden uit te laten voeren door Bulko Nederland B.V. Wat ons betreft een goede keuze! We kijken uit naar een voorspoedige samenwerking tussen alle aanwezige partijen.

Situatie Stichting schooltje Dik Trom

Het schooltje van Dik Trom is sinds maart 2013 als museum te bewonderen. Door de meer dan ruime animo voor het schooltje, waren ook de tijdelijke (nood)voorzieningen niet bestand tegen de drukte. Tevens liep de tijdelijke vergunning af. Tijd voor een nieuwe oplossing! In samenwerking met Stadsherstel Amsterdam (eerdere restauratie museum in 2012 verzorgd), is besloten om een nieuwe schuur neer te zetten die moet zorgen voor betere faciliteiten en voldoende ruimte voor ontvangst. Inmiddels heeft de Stichting al voldoende subsidie binnengehaald om de houten schuur, op locatie in Oosthuizen, te bouwen. Ook is de nieuwe vergunning inmiddels goedgekeurd door de gemeente.

Voortgang van het project

Nadat begin van de week de handtekeningen door Stadsherstel Amsterdam en Bulko Nederland zijn gezet, kan er meteen worden gestart met de voorbereidingen. Er zal getracht worden om de houten schuur (zonder tegenslag) uiterlijk eind november op te leveren. Op dit moment zijn de tekenaars druk om de werktekeningen tot in de puntjes uit te werken. Na akkoord op de werktekeningen kunnen de materialen besteld worden. De planning is om begin oktober de productie gereed te hebben. Vandaag (20 september 2017) brengt onze adviseur al een bezoek aan het Schooltje van Dik Trom om de zaken door te spreken en om eventuele knelpunten te bekijken op locatie. Bulko Nederland B.V. verwacht dat het gehele proces voorspoedig verloopt en kijkt nu al uit naar de oplevering van de houten schuur!

Bulko Nederland als partner

Bulko Nederland B.V. is een bedrijf dat bekend staat als de nummer 1 specialist op het gebied van houten buitenverblijven, houten woningen en houten vakantiewoningen (voor op campings, glampings en recreatieparken). Wat ons zo uniek maakt met onze websites timbersales, houtbouwmaatwerk en glampinghuisjeskopen, is dat wij alles voor u op maat kunnen maken! Eigenlijk is geen wens ons te gek. Alle modellen op onze websites zijn ter impressie voor de bezoekers en vormen geen uiteindelijke leidraad voor wat u wenst. Ook eigen ontwerpen kunnen worden ingestuurd. Nieuwsgierig naar wat wij kunnen? Neem contact met ons op per telefoon op 0525 – 74 55 00 of per mail. Onze gespecialiseerde medewerkers en adviseurs staan u graag te woord om uw wensen te verwezenlijken. Bulko Nederland B.V. staat al meer dan 25 jaar lang voor u klaar.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *