Tuinhuisjes

Bekijk onze houten tuinhuisjes

Kant-en-klare houten tuinhuisjes en tuinhuisjes op maat.

Houten tuinhuisje kopen

Houten tuinhuisjes kunnen meerdere functies hebben. Dit is voor elke persoon verschillend. De één gebruikt het als opslagruimte, de ander als hobbyruimte en weer een ander als tuinkantoor. Een tuinhuisje is over het algemeen kleiner van formaat dan een blokhut. Heeft u liever een wat grotere ruimte? Neem dan een kijkje bij onze houten blokhutten.

Wenst u bij u tuinhuisje nog andere opties? Bij ons kunt u terecht voor een tuinhuis met overkapping, een tuinhuis met berging of een tuinhuis met veranda. Kom bij ons langs om inspiratie op te doen voor uw tuinkantoor of tuinhuis op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben hieronder een aantal mooie houten tuinhuisjes voor u geselecteerd. De tuinhuisjes zijn variërend van een tuinhuis met overkapping, veranda, berging of terras. Heeft u zelf een eigen idee? Maak dan een afspraak zodat we een bouwtekening voor u kunnen maken.


Een aantal van onze houten tuinhuisjes in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Prefab- of locatiebouw?

Bij Bulko kunt u kiezen uit prefab- of locatiebouw. Prefabbouw betekent dat het materiaal grotendeels, vooraf in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Zo hoeft er op locatie minder werk te worden verricht, omdat het materiaal al is voorbereid. Bij locatiebouw worden de materialen door onze monteurs in elkaar gezet en gemonteerd op locatie. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen product in elkaar te zetten. Locatiebouw kost dus meer tijd, maar in complexe gevallen bestaat er geen andere oplossing.

Houten prefab tuinhuisje

Een houten prefab tuinhuisje is niets anders dan een tuinhuis die grotendeels, vooraf, in kant-en-klare elementen wordt voorbereid. Alle voorbereidingen worden gedaan in onze eigen werkplaats, door onze eigen medewerkers die veel kennis en vakmanschap in hun bezit hebben. Het grote voordeel is dat er op de bouwlocatie minder werk gedaan hoeft te worden. Onder andere de wanden en panelen zijn al grotendeels voorbereid en plaats-klaar.

Maatwerk en prijs

Een maatwerk houten prefab tuinhuis is gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Bij maatwerk producten is een standaard opbouwbeschrijving van A tot Z moeilijk te leveren. Wij adviseren u dan ook om uw maatwerk houten prefab tuinhuisje door de monteurs van Bulko te laten plaatsen. Zo voorkomt u onnodige problemen en kunt u het houten tuinhuis zo snel mogelijk in gebruik nemen. Ook de prijs van een prefab tuinhuisje is voor maatwerk constructies moeilijk te bepalen. Dit is afhankelijk van de materialen die u wenst te gebruiken. U kunt vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw houten prefab tuinhuis.

Materialen houten tuinhuisjes

De houten tuinhuisjes van Bulko beschikken over meerdere materialen. U heeft de mogelijkheid om de houten tuinhuisjes geheel naar wens in te richten. Over het algemeen zijn de houten tuinhuisjes wat kleiner van formaat dan de houten blokhutten. U heeft de keuze uit verschillende houtdiktes, afmetingen, (dubbele) deuren en of u gelieve enkel of dubbel glas wil voor de ramen.

Houtmateriaal en daken

Voor onze houten tuinhuisjes heeft Bulko de beschikking over een zeer gevarieerd aanbod van houtmaterialen. Bulko maakt uw houten blokhut in verschillende materialen zoals Vuren, Douglas, Lariks, Eiken en ThermoWood. Ook voor het dak zijn er meerdere opties. U heeft bijvoorbeeld voor uw tuinhuisje de mogelijkheid uit een platdak, zadeldak, lessenaar of een piramide kap.

Onderhoud

Voor optimale bescherming van de houtsoorten gebruikt Bulko het product Nordic Beits AQ. Dit type is zowel geschikt voor zacht- als hardhout. Behandel de houtsoorten met minimaal twee lagen Nordic Beits AQ om te voorkomen dat het hout krom trekt. Hoe meer lagen erop komen, hoe beter de houtsoorten beschermt is.

Houten tuinhuisje kopen?

Heeft u de behoefte om een houten tuinhuisje te laten bouwen in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen uw wensen in vervulling laten gaan.

Opbouw houten tuinhuisjes

Houten tuinhuisjes worden opgebouwd door middel van een houtskeletbouw of stapelbouw. Over het algemeen zijn houten tuinhuisjes kleiner van formaat dan blokhutten. De tuinhuisjes kunnen meerdere functies hebben. Een houten tuinhuis kan dienen als opslagruimte, hobbyruimte of als tuinkantoor. Doordat het tuinhuisje is gemaakt van hout, geeft dit een natuurlijke uitstraling.

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis bij u in de tuin? Dan bent u bij Bulko aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld door het aanleveren van een maatwerk tuinhuisje. Bent u geïnteresseerd in onze houten tuinhuisjes? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Inspiratie nodig voor een berging, carport, houten schuur of ander bouwwerk op maat?