Tuinkantoren

Bekijk onze houten tuinkantoren

Kant-en-klare houten tuinkantoren en tuinkantoren op maat.

Houten tuinkantoor kopen

Een houten tuinkantoor is ideaal voor bij u in huis. Bij Bulko maken we onze tuinkantoren op maat, hierdoor kan die precies gemaakt worden zoals u dat wenst. We kunnen hem zo maken dat hij past bij de stijl van het huis en ook nog past binnen de stijl van de tuin. Op deze manier krijgt u de rust en ruimte die u nodig heeft.

Ook in de winter is het heerlijk vertoeven in een houten tuinkantoor. Door de goede isolatie en het fijne werkklimaat is het naast een goede werkomgeving een prima plek om even te relaxen. U heeft de rust om uw werk te doen en indien nodig heeft u uw huis om de hoek. Als u klaar bent met werken kunt u heerlijk blijven ontspannen in het buitenverblijf.


Een aantal van onze houten tuinkantoren in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Verschil tussen tuinkantoor en atelier

Een verschil tussen een tuinkantoor en atelier is er niet. Het woord atelier is afkomstig uit het verleden, waarbij beeldende kunstenaars of schilders optimaal gebruik maakten van de lichtinval voor de kunst. De atelier staat naar het noorden geplaatst zodat er geen verandering komt in de inval van het licht. Een tuinkantoor is een wat recenter woord, waarbij de werkplaats wordt gebruikt om in een afgelegen, rustige plek in de tuin te werken.

 

Voordelen houten tuinkantoor

Een houten tuinkantoor in uw tuin bouwen heeft vele voordelen. Houdt u van klussen, schilderen of heeft u behoefte aan een eigen werkruimte? Dan is een houten tuinkantoor wat voor u! Veel huizen hebben namelijk weinig ruimte voor hobbykamers of werkkamers. In een houten kantoor van Bulko kunt u ongestoord met uw hobby of werk bezig zijn, zonder aan comfort in te boeten.

Voor al uw wensen maken wij een houten tuinkantoor op maat. Een houten tuinkantoor heeft meerdere voordelen.

  • Voor houten tuinkantoren onder de 40 vierkante meter is geen bouwaanvraag benodigd
  • Hout kent vele voordelen, zoals de duurzaamheid, de rust die het uitstraalt en het helpt mee aan een gezond leefklimaat
  • De isolerende eigenschappen van het hout zorgen voor aangename temperaturen (natuurlijk kan er extra isolatie aangebracht worden)
  • Extra uitrustingen, zoals een opslagruimte op zolder, sanitair en zonnepanelen kunnen worden geplaatst

Kortom, een maatwerk houten tuinkantoor is een waardevolle toevoeging in uw tuin en op deze manier boet u geen ruimte in aan comfort in huis. Zo kunt u in alle rust aan het werk in uw tuinkantoor.

Houten tuinkantoor

Een houten tuinkantoor bouwen bij u thuis in de tuin? Dat is een kantoor aan huis.  Een houten tuinkantoor is ook geschikt als hobbyruimte of als tuinhuisje. Het tuinkantoor wordt over het algemeen inclusief geventileerde wanden en isolatie geleverd. Dat is wel zo prettig als u thuis aan het werken bent. Uiteraard is dit tuinkantoor volledig naar uw wens in te richten.

Op de website van Bulko worden meerdere tuinkantoren aangeboden met verschillende stijlen die in uw tuin passen. Onze adviseurs nemen graag een kijkje bij u in de tuin om te adviseren welk tuinkantoor het beste in uw tuin past.

Inspiratie nodig voor een schuur, tuinhuis, buitenverblijf of ander bouwwerk op maat?