Vakantiewoningen

cork-lodge
Bekijk onze houten vakantiewoning

Kant-en-klare houten vakantiewoning en vakantiewoning op maat.

Houten vakantiewoning kopen

Een houten vakantiewoning kopen gaat snel, veilig en gemakkelijk via Bulko.nl. Wij hebben vele verschillende soorten vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen worden op maat gemaakt en daardoor is deze geheel naar wens aan te passen of te maken.

Wat is er lekkerder om even in een andere omgeving tot rust te komen dan in je eigen luxe vakantiewoning. Welke wensen u ook heeft, bij Bulko.nl wordt alles op maat gemaakt. U heeft altijd een unieke vakantiewoning, compleet ingericht en ontworpen naar uw wensen. Vakantiehuisje kopen? Lees alles over onze vakantiehuisjes.


Een aantal van onze houten vakantiewoningen in beeld.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Duurzame vakantiewoningen

Alle vakantiewoningen die Bulko biedt zijn zeer modern uitgerust met een luxe uitstraling aan de binnen- en buitenzijde. Een aantal van de vakantiewoningen beschikt over zonnepanelen of dakpan zonnepanelen. Kiest u een vakantiewoning waarmee u geen energie kan opwekken, maar wil u dit toch graag? Geen enkel probleem, onze monteurs plaatsen graag de zonnepanelen op een gewenste plek op het dak (indien aangeboden bij de desbetreffende vakantiewoning).

Afmetingen vakantiewoningen

De afmetingen van de vakantiewoningen zijn zeer verschillend. De lengte van een vakantiewoning varieert van 7 meter tot 18 meter. De breedte varieert van 4.5 meter tot 8 meter. Daarbij is de hoogte van een vakantiewoning afhankelijk van de nok van de woning. Een aantal woningen hebben een hoogte van 7 meter en andere nauwelijks 3 meter. U heeft bij een aantal vakantiewoningen ook de mogelijkheid om de afmetingen zelf te bepalen. Onze monteurs bouwen hem dan volledig naar uw wensen. Heeft u liever advies van één van onze adviseurs? Neem hiervoor contact met ons op en vraag om advies. U kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in de catalogus van onze vakantiewoningen. Wanneer u meteen enthousiast bent kunt u bij ons terecht voor een offerte aanvraag. Ook kunt u hier terecht voor één van onze glampinhuisjes, pods of trekkershutten.

Gevolgen aanschaf vakantiewoning

De aanschaf van een vakantiewoning als tweede huis ervaren veel mensen als prettig. Een vakantiewoning wordt (vaak impulsief) gekocht om samen met het gezin te ontspannen in het binnen- of buitenland. Veel mensen vergeten wat er allemaal geregeld moet worden en wat de extra kosten zijn van de aanschaf van een vakantiewoning. Het verschilt wel degelijk of u voor een vakantiewoning in het binnenland of voor een vakantiewoning in het buitenland kiest. Ook verschilt het of uw vakantiewoning op een park staat of dat u de woning zelf op een stuk grond heeft staan.

Zaken waarmee rekening dient worden gehouden

  • Aflossing van de vakantiewoning
  • Extra kosten als gas, water, elektra en licht (op een park betaald u voor extra onderhoudskosten, zoals voor de woning of het zwembad)
  • Op eigen grond moet gedacht worden aan onderhoud van de vakantiewoning en de tuin. Uitbesteden of zelf doen?
  • In het buitenland zijn andere regels dan in het binnenland, wanneer u niet de kennis heeft huur dan een gekwalificeerd persoon in die u kan helpen bij de aankoop
  • Het verhuren van uw vakantiewoning is een goede mogelijkheid als het financieel even tegenzit

Neem een overwogen besluit

Kortom, wanneer u besluit om een vakantiewoning aan te schaffen, zorg ervoor dat u een overwogen besluit neemt en schakel hulp in waar nodig. Verzamel zoveel mogelijk informatie over de woning, het project, het land, de verkopende partij en let goed op de lokale wetten. De aanschaf van een vakantiewoning moet een plezier worden waar u nog jaren van kan gaan genieten.

Vakantie- en recreatiewoning

Er zit verschil in of u een vakantiewoning of recreatiewoning aanschaft. Bij Bulko heeft u zelf de keuze uit een maatwerk houten vakantie- of recreatiewoning. Alleen wat is het verschil tussen beide woningen?

Vakantiewoning

Als u over gaat op de aanschaf van een vakantiewoning bepaalt u zelf waar deze houten woning geplaatst gaat worden. Heeft u de woning liever op een eigen stuk grond dan op een park waar u niet volledig uw eigen gang kan gaan? Dan is een vakantiewoning ideaal voor u!

Recreatiewoning

Een recreatiewoning heeft altijd een vaste bestemming en dat is op een recreatie- of vakantiepark. Bij een recreatiewoning heeft u niet de mogelijkheid om de woning op een zelf gekozen locatie neer te zetten, maar bent u vaak verbonden aan de restricties van een park.

Beschikbare vakantiewoningen

Sinds 1982 is Bulko gespecialiseerd in het bouwen van vakantiewoningen, glampinghuisjes, pods en trekkershutten. Deze vakantiewoningen zijn zeer duurzaam gebouwd en beschikken over een bepaald garantietermijn. Het verschilt per vakantiewoning over welk garantietermijn de woning bezit. Bulko levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Wij informeren u graag

Heeft u vragen over ons garantiebeleid? Of heeft u onlangs een product bij ons gekocht en is er een gebrek opgetreden? Schroom niet en neem contact met ons op, zodat we tot een gezamenlijke oplossing kunnen komen.

Inspiratie nodig voor een chalet, mantelzorgwoning, atelier of ander bouwwerk op maat?