Werkwijze

Orientatie
Indicatie offerte
Bespreken wensen
Realisatie & Levering

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Lees dan hieronder hoe wij te werk gaan. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via de chat, telefonisch of per e-mail. We staan u graag te woord.

De eerste fase van het stappenplan is de oriënterende fase. In de oriënterende fase bekijkt u op de website welk product uit ons assortiment u aanspreekt. Iedereen heeft zijn eigen wensen, dus begrijpen wij van Bulko dat een maatwerk model u aanspreekt. Wanneer u zich georiënteerd heeft is het tijd voor de volgende stap.

In fase twee heeft u een oog laten vallen op één van onze producten. Door middel van een klik op de knop ‘’vrijblijvende offerte’’, een telefoontje (0525 – 74 55 00) of een e-mail komt u in contact met ons. Uw wensen worden in een offerte gezet en per mail verstuurd, waarmee u een indicatie krijgt van de prijs en overige gewenste zaken. U kunt op uw gemak de vrijblijvende offerte nader bestuderen.

In stap drie worden uw wensen besproken. Op basis van de indicatie-offerte kunnen er altijd onduidelijkheden of vragen ontstaan. Hiervoor kunt u per mail of per telefoon contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met één van onze adviseurs. Uw wensen worden nogmaals doorgelicht en uiteindelijk kunt u akkoord gaan met de prijsopgave, zodat u van ons een koop aanneemovereenkomst ontvangt. Deze dient per bladzijde onderaan getekend te worden.

In stap vier wordt het plan gerealiseerd en wordt er gedurende het proces leverdag(en) afgesproken. De leverweek is al in een eerder stadium bekend gemaakt. Het is geheel aan u of u het gekozen product zelf wilt monteren of dat Bulko dat voor u ter plekke doet. Zie onderstaande betalingsvoorwaarden bij akkoord op de koop aanneemovereenkomst:

Standaard betalingsvoorwaarden Bulko Nederland:

  • Eerste factuur: U betaalt 15% aan bij opdracht. Hiervoor ontvangt u van ons tevens de aanzichttekeningen. Controleer de tekeningen goed, dit is de basis voor onze productie.
  • Tweede factuur: U betaalt 40% voor aanvang werkzaamheden in de werkplaats (productie).
  • Derde factuur: U betaalt 40% voor aanvang werkzaamheden op locatie. Op dit moment kunnen wij u globaal de plaatsingsweken geven.
  • Vierde factuur: U betaalt de laatste 5% bij oplevering van het project.

Stap vijf ligt met zijn aftersales volledig in handen van Bulko. Wanneer alles naar tevredenheid geplaatst is, wensen wij u veel plezier met uw aankoop!

Is dit bij nader inzien toch niet het geval? Dan staan wij weer voor u klaar om uw tevredenheid te waarborgen.