Bekijk onze houten zelfvoorzienende woningen

Houten zelfvoorzienende woningen op maat.

Houten zelfvoorzienende woning kopen

Optimaal genieten in uw eigen zelfvoorzienende woning.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van uw zelfvoorzienende woning. De woning is compleet autarkisch, wat betekent dat deze compleet onafhankelijk bewoonbaar is. Eén van de mogelijkheden voor een zelfvoorzienende woning is hieronder beschreven.

De zonnepanelen of zonnepannen zorgen voor een accusysteem die voldoende elektriciteit levert voor de verlichting, tv, koelkast en andere apparatuur. Het huis kan bijvoorbeeld verwarmt worden door een warmtepomp. Die verzamelt warmte uit de buitenlucht en geeft dit binnen af via een ventilatiesysteem. Ook beschikt het huis vaak over dubbel of driedubbel isolatieglas voor de warmte in huis. Het regenwater wordt opgevangen in een grote tank, waarna het gezuiverd wordt. Zo komt helder drinkwater uit de kraan.

Heeft u zelf een ander idee voor een zelfvoorzienende woning? Laat het ons weten, zodat onze adviseurs kunnen beslissen of dit te realiseren is. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op.

Zelfvoorzienende woningen afnemen

Bij Bulko Nederland zijn vanaf heden zelfvoorzienende woningen af te nemen. De zelfvoorzienende woningen zijn steeds populairder en zijn steeds verder in ontwikkeling. Bulko Nederland gaat graag met de huidige trend mee en probeert een innovatieve speler op de markt te worden. Wilt u meer informatie over deze woningen? Onze adviseurs komen graag eens langs op locatie om uw wensen door te nemen. U kunt hiervoor contact op nemen op 0525 – 74 55 00 of per mail op verkoop@bulko.nl om een afspraak in te plannen. Ook kunt u eens langskomen om vrijblijvend de zaken te bespreken.

Zelfvoorzienende recreatieparken

De zelfvoorzienende woning is alsmaar populairder geworden de laatste jaren. In eerste instantie zijn de zelfvoorzienende woningen bedoeld voor in de recreatiesector. Zo kunnen recreatiepark-eigenaren meerdere zelfvoorzienende woningen afnemen, zodat Bulko Nederland ze vervolgens kan komen plaatsen. De recreatiesector heeft naar onze mening wel behoefte aan wat ‘gezondheid’ en dat is mogelijk met onze compleet zelfvoorzienende woning.

Particuliere klanten

Heeft u nou als particuliere klant ook behoefte aan energievrije woning die in zijn eigen behoeften voorziet? Neem contact op met één van onze adviseurs, die u verder informeert naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een zelfvoorzienende woning op een voor u geschikte locatie.

Zelfvoorzienende woning

Wanneer je in een zelfvoorzienende woning woont, ligt de nadruk op het slim gebruik van eigen (drink)water, voorziening in eigen energie en het minimaliseren of slim hergebruiken van eigen afval. In een autarkische(=zelfvoorzienend) woning ben je niet meer afhankelijke van onder andere grote energiemaatschappijen, maar wek je zelf je eigen energie. De aanschaf van een zelfvoorzienende woning is duurder dan de aanschaf van een normale woning, maar de duurzaamheid van de woning zorgt voor een behoorlijk kostenvoordeel.

Oneindige energiebron

Een zelfvoorzienende woning werkt als een oneindige energiebron, waarbij alle grondstoffen keer op keer opnieuw hergebruikt kunnen worden. Daarnaast zorgt de ontwikkeling van afbreekbare materialen voor een aanzienlijke milieuwinst. Met behulp van slimme architectuur en hightech producten en materialen probeert Bulko Nederland de energiekosten binnenshuis flink te drukken.

Zelfvoorzienende woning op maat

Bent u geïnteresseerd in een zelfvoorzienende woning en autarkisch ingesteld? Dan is deze autarkische woning wat voor u. Bulko Nederland maakt dit voor u op maat, met uw eigen duurzame wensen. Belangrijk is om uw levensstijl aan te passen aan uw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zij zullen u meer informatie geven.

Inspiratie nodig voor een vakantiewoning, recreatiewoning, chalet of ander bouwwerk op maat?